Pronađite Vašu idealnu brzinu

Dobrodošli na stranicu Peglica Agency, agencije za digitalni marketing, sa sjedištem u Sarajevu, Bosna i Hercegovina. Svim našim klijentima pružamo individualan i profesionalan pristup, te samim tim i uslugu. Koristimo se inovativnim metodama, u svrhu zadovoljstva naših klijenata.

Image Alt

Oglašavanje na društvenim mrežama

Razvijte svijest publike o vašem brandu

Pomoću naših usluga marketinga na društvenim mrežama iskoristiti ćemo maksimum što društvene mreže mogu pružiti.

Oglašavanje putem društvenih mreža jedan je od najmoćnijih i najprofitabilnijih načina da preduzeća svih veličina dosegnu veći domet publike i privuku potencijalne kupce. Većina kupaca sada se oslanja na društvene mreže najdražih brandova kako bi dobili nove informacije i stekli direktan kontakt sa vama. Oglašavanje na društvenim mrežama može donijeti izvanredan uspjeh vašem poslovanju.

Koristimo različite pristupe za svakog klijenta kako bi što kvalitetnije i uspješnije ponudili svoje proizvode ili korisnicima društvenih mreža – potencijalnim kupcima!

Bez obzira da li je vaš brand već aktivan na društvenim mrežama ili tek planirate, ključno je razviti svoj brand identitet i promovisati ga. Razumijevanje kako svaka mreža može raditi za vaše poslovanje je najvažnije. Sa svakom društvenom mrežom koja postoji, postoji i različita korisnička grupa koja ih koristi, stoga je potrebno posvetiti posebnu pažnju prilikom biranja ciljanje skupine.

Nisu sve mreže društvenih medija efikasne za svako poslovanje. Naš tim pomoći će vam da odredite koja je to mreža na kojoj su vaši kupci najviše aktivni i na koji način da im se približite.

Oglašavanje na društvenim mrežama podrazumijeva

Kreiranje kampanja – plaćenih oglasa

Segmentiranje i odabir grupa ciljanih korisnika

Praćenje i optimizacija kampanja

Retargeting – Remarketing kampanje

Izvještaji i analiza rezultata kampanja

Implementacija analitike i Facebook Pixel-a