Pronađite Vašu idealnu brzinu

Dobrodošli na stranicu Peglica Agency, agencije za digitalni marketing, sa sjedištem u Sarajevu, Bosna i Hercegovina. Svim našim klijentima pružamo individualan i profesionalan pristup, te samim tim i uslugu. Koristimo se inovativnim metodama, u svrhu zadovoljstva naših klijenata.

Image Alt

Content marketing

Dobar sadržaj je pola posla!

Pomoću Content Marketinga možete jasno definirati i pronaći potencijalnu publiku, kroz kvalitetan, relevantan i harmoničan sadržaj koji kreiramo za vas.

03

U komunikaciji sa kupcima nije bitno samo da povećate broj kupaca. Bitno je da ostvarite kvalitetnu komunikaciju u cilju dugoročnog zadržavanja vaših klijenata, stvaranja njihove lojalnosti te pojavi vaše usluge ili proizvoda u online svijetu.

Neki od načina na koji mjerimo uspješnost:

  • brojem posjetilaca na stranici,
  • vremenom provedenim na stranici,
  • klikovima kroz sadržaj ili fotografije,
  • brojem pretplata, odnosno sakupljenih e-mail adresa,
  • brojem povratnika na stranicu (klijenata koji više puta posjete stranicu),
  • klikovima na proizvode,
  • kao i izvorom posjeta na stranici (da li su u pitanju preporuke, društvene mreže, SEO ili nešto drugo).

Usluge Content marketinga

Sadržajni marketing ili content marketing postao je jedna od najmoćnijih strategija digitalnog marketinga za preduzeća svih veličina i industrija. Međutim, kada je u pitanju sadržaj čiji je cilj da razvije vaše poslovne stategije, može biti teško odlučiti koju vrstu marketinga želite koristiti.
Zajedno sa vama analiziramo uspješnost vašeg dosadašnji sadržaj i razvijamo strategiju koje vrste content marketinga vaše preduzeće može upotrebljavati da bi uvećali vašu prodaju ili poboljšali svijest ljudi o vašim proizvodima ili uslugama.

Vizuelni sadržaj je sadržaj koji brzo privlači publiku. Pored fotografija, video je jedan od najkorisnijih vrsta content marketinga – prema HubSpot istraživanju čak 54% publike želi vidjeti videozapise brandova koje podržavaju što je mnogo više od bilo koje druge vrste sadržaja. Uz našu strategiju, nudimo vam kreiranje i vizuelnog sadržaja za vaše preduzeće. Zajedno snimamo, slikamo i kreiramo vizuelni sadržaj čiji je cilj privući pažnju publike i uvesti je u vaš svijet!

Copywriting možemo zvati i umjetnost i nauka pisanja copy-ija (različitih formata teksta koji se koriste na web stranicama, promotivnim materijalima, reklamama) čiji je cilj da uvjere vaše potencijalne kupce i nagovore ih na prodaju vaših proizvoda ili usluga. Cilj copywriting-a jeste da dostigne vaše željene kupce kroz bilborde, reklame, e-mailove, loyalty programe, blog postove i još mnogo toga. Počnimo da osvajamo vaše potencijalne kupce, svakim copy-ijem više.

Danas društvene mreže nude najveće i najisplativije prilike za oglašavanje.

Ako želite da budete tamo gdje su i vaši trenutni, ali i potencijalni klijenti, iskoristite naše usluge kreiranja sadržaja i marketinga na društvenim mrežama kako bismo zajedno iskoristili digitalne platforme kao najbolji marketinški alat i unaprijedili vaše poslovanje!