Pronađite Vašu idealnu brzinu

Dobrodošli na stranicu Peglica Agency, agencije za digitalni marketing, sa sjedištem u Sarajevu, Bosna i Hercegovina. Svim našim klijentima pružamo individualan i profesionalan pristup, te samim tim i uslugu. Koristimo se inovativnim metodama, u svrhu zadovoljstva naših klijenata.

Image Alt

Brending

Dobar Brend daleko se čuje!

Branding

Bez obzira da li se odlučujete za naziv novog proizvoda ili usluge, bitno je stvoriti razliku između vaših konkurenata. Potrebno vam je više od imena, oblika i tipografije. Brendiranje podrazumijeva razumijevanje prednosti koje vaša ciljna publika cijeni u poslu i spajanje vaših poslovnih vrijednosti i ciljeva s tim prednostima. Ideja je da se prikaže o čemu se radi u vašem poslu na način koji bi se povezao s vašom ciljanom publikom.

Nudimo vam:

  • Brendiranje kompanije
  • Brendiranje ličnosti
  • Brendiranje proizvoda i usluga

Najbitniji dio vizuelnog identiteta vašeg brenda je logo. Potrebno je da izgleda moderno i da šalje specifičnu poruku.

Nakon što izradimo vaš logotip, izradit ćemo i knjgu standard vizuelnog identiteta u kojoj ćete pronaći sva pravila korištenja logo-a, vaše boje, fontove kao i način na koji najbolje da koristite vaš logo.

Pored dizajna logo-a, pružamo usluge izrade plakata, vizitki, kalendara, brošura, plakata, kataloga, ambalaža, reklamih banner-a, fotografija za društvene mreže i dr.

Naš proces

Uz usluge brandiranja, dobijate i pristup našim stručnjacima koji su posvećeni u izgradnji vašeg branda. Mi ćemo procijeniti vaše poslovne ideje i raditi sa vama kako biste ostvarili svoje snove.

1
2
3
4
1
2
3
4

Ispričajte nam više o vašem preduzeću

Naš prvi korak u procesu je da ispunite upitnik o brendiranju, kako bismo što bolje razumijeli vaše poslovanje. U našem upitniku moći ćete nam pobliže objasniti vaše preduzeće, vaše klijente, konkureciju i ukupnu viziju za vaše preduzeće. Najvažnije od svega, moći ćete podijeliti svoje težnje za vaš brand i prikazati nam koje brendove vi volite. Ovo će nam pomoći da vas oduševimo našim uslugama brandinga.

Izrađujemo početne nacrte

Nakon našeg početnog razgovora, započinjemo s radom na vašim brending projektima. Vrijeme izrade i rezultati će varirati ovisno o paketu koji odaberete na početku. Imajte na umu da možete dodati više projekata tokom procesa. Ne možemo stvoriti vaš brend bez vaše pomoći, tako da biste trebali očekivati stalan dijalog. Na ovaj način možemo osigurati da vaš početni nacrt krene u pravom smjeru.

Pregled prijedloga (proces ispravljanja)

Nadamo se da ćemo prvim prijedlogom otkriti sve što tražite! Međutim, ukoliko su potrebne ispravke, ne brinite. Možemo napraviti izmjene i urediti sve što nam je potrebno. Važno je da nam date svoje jasne i iskrene povratne informacije. To nam pomaže da upotpunimo vašu cjelokupnu viziju. Dopuštamo do dva kruga izmjena, tako da je važno da svi razmisle o svim mogućim scenarijima kako bi se postigao najbolji mogući ishod.

Izrađujemo Brend koji volite!

Nakon uređivanja, šaljemo vam završne dokumente vašeg projekta. Uključit ćemo nekoliko različitih veličina i opcija boja, ovisno o vašem projektu. Na primjer, za dizajn logotipa obično kreiramo crno / bijelu / boju verziju svakog logotipa. To vam daje više mogućnosti za upotrebe vašeg logo-a. Završetkom našeg procesa započeli ste put izgradnje branda na koji ste ponosni.